Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

15,9% 100.000 o/5 år Kost40256 Tot140256

Forbrukslån på dagen

Sammenlign forbrukslån på dagen for å finne det beste tilbudet.

Et usikret lån er fleksibelt og går raskt å få, men har høyere rente enn lån med sikkerhet. Ved å sammenligne tilbud slipper du å betale for mye

Lån på dagen

Et forbrukslån på dagen gir deg fleksibilitet til å bære uforutsette utgifter, eller bruke pengene på andre behov du måtte ha. Dette er en rask lånetype med svar på dagen, men til gjengjeld koster det mer. Dersom du er villig til å betale en høyere rente for å få pengene utbetalt raskere, kan et forbrukslån på dagen være løsningen for deg. Du er selv den beste til å vurdere det.

 

Lån på dagen betyr raske lån, hvor låneprosessen går hurtig og pengene utbetales nesten med det samme.

 

Samtidig har det ingen hensikt å betale mer enn det som strengt tatt er nødvendig. Forskjellige långivere opererer med ganske ulike rentesatser på usikrede lån, og kun ved å sammenligne långivere kan du finne det beste tilbudet. Dette krever at du setter deg inn i enkelte finansielle begreper og uttrykk.

 

Sammenligne flere banker og långivere

Å finne det beste tilbudet på lån uten sikkerhet kan være utfordrende. Mange faktorer har betydning for lånets totalkostnad, men rentenivå og lånets gebyrstruktur er de viktigste. Når forbrukslån markedsføres vil långiverne benytte et renteeksempel, men det er slettes ingen garanti for at du mottar tilbud om den samme prisen. Derfor er det nødvendig å sende inn flere søknader for å gjøre en grundig sammenligning.

 

Flere banker og långivere tilbyr forbrukslån på dagen, men prisen kan variere mye.

 

Det er uforpliktende å sende inn en søknad om forbrukslån, så det er ikke slik at du binder deg til en avtale ved å gjøre dette. Når du mottar svar på søknadene, kan du begynne å sammenligne tilbud for å finne det billigste forbrukslånet. Du bør blant annet undersøke:

 

  • Nominell og effektiv rente
  • Gebyrer og eventuelle andre kostnader
  • Hvor fleksibel nedbetalingsplanen er
  • Om du har fått innfridd hele lånesummen
Forbrukslån på dagen slik fungerer det

Bruk en låneagent

En låneagent er en finansiell aktør som spesialiserer seg på videreformidling av forbrukslån, med mål om å kunne tilby kunden det beste tilbudet. Dette innebærer at låneagenten tar på seg jobben med å sammenligne på vegne av sluttbrukeren. Du sender kun inn én søknad, og låneagenten sørger for at søknaden sendes videre til sine samarbeidende långivere. Å bruke en låneagent er gunstig – ikke bare er det gratis for kunden, det gjør også at du får svar på søknaden på dagen.

I samarbeid med låneagenten Axo Finans kan du søke forbrukslån og få svar på dagen. Søknaden er uforpliktende, og tjenesten er kostnadsfri.

En låneagent er også ansvarlig for at långiverne følger opp sine forpliktelser til tilbudet du mottar. Viser det seg at utlåner ikke følger opp sine forpliktelser, er låneagenten forpliktet til å melde fra om dette og avslutte samarbeidet med den aktuelle långivere. Når lånepapirene er signert av kunden og returnert til banken, er låneagentens ansvar avsluttet.

 

Lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet er et lån som banker og utlånere kan tilby, uten å kreve noen form for garanti eller sikkerhet for at pengene skal finne veien tilbake. Dette skiller usikrede lån fra lån med sikkerhet, hvor verdigjenstander som bolig, bil eller annen eiendom stilles som pant. Sikrede lån stiller også krav til at pengene skal gå til det bestemte formålet, vanligvis bolig eller bil.

Et forbrukslån på dagen er et eksempel på et lån uten sikkerhet.

Som følge av at det ikke stilles krav om sikkerhet, innebærer usikrede lån en større risiko for den som er utlåner. Derfor settes en høyere risikopremie (rente) på lånet. Dette er årsaken til at usikrede lån slik som forbrukslån på dagen koster mer enn for eksempel et boliglån.

Søke om lån

Du kan søke om lån direkte hos en långiver, eller via en låneagent. Hvis det bare er en utlåner som er aktuell for deg, bør du ta kontakt med den aktuelle aktøren. Er du derimot interessert i å undersøke hva slags tilbud som ligger på bordet, gjør du lurt i å gå via en låneagent.

Søknadsprosessen foregår vanligvis elektronisk, og som kunde fyller du ut følgende:

  • Hvor mye du ønsker å låne
  • Hvor lang nedbetalingstid du vil ha
  • Opplysninger om personlig økonomi
  • Kontaktinformasjon

Ved å bruke BankID til signering og legitimering, er det en rask prosess å søke. De fleste godtar at man sender dokumenter i posten også, men da må du regne med at det tar lengre tid å behandle søknaden. Elektronisk søknad sikrer deg raske svar, noe som er en fordel når du har behov for et forbrukslån på dagen.

Låne penger

Det å låne penger er en stor økonomisk avgjørelse og forpliktelse, uansett om det er snakk om et usikret lån eller et lån med sikkerhet. Pengene skal tross alt betales tilbake, og det er viktig at du har kontroll på din egen betalingsevne før du i det hele tatt søker. Forbrukslån på dagen kan være fristende, men det er viktig å ikke la seg lokke av et tilbud som er for godt til å være sant.

Les mer: Søke lån

For å slippe å betale mer enn nødvendig, er det spesielt rentesatsen du bør undersøke. Når vi snakker om renter er det to begrep som er viktig å kjenne til: Nominell og effektiv rente:


Nominell og effektiv rente

Den nominelle renten er lånets grunnkostnad, som regel oppgitt i en årlig prosentsats. Den effektive renten utgjør nominell rente pluss alle gebyrer og kostnader på lånet. For å se hvor mye lånet faktisk vil koste deg, må du derfor se på den effektive renten.

Axo Finans

Forbrukslån på dagen er fleksibelt

De fleste som velger forbrukslån på dagen, gjør det fordi det er en fleksibel låneform. Pengene kan brukes til akkurat det man selv vil, og det er mulig å få pengene på konto svært raskt. De vanligste årsakene til at folk søker forbrukslån er:

Et forbrukslån på dagen kan gi deg økonomisk frihet i en periode når behovet oppstår. Har du behov for et raskt lån, kan sammenligning- og formidlingstjenester via en låneagent gi deg svaret på hvilket lån som er det billigste.

Refinansiere dyre lån
Font Resize