Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

15,9% 100.000 o/5 år Kost40256 Tot140256

Forbrukslån til bryllup

Når den store bryllupsdagen skal planlegges, dukker det ofte opp uforutsette utgifter. Mange par velger å ta opp forbrukslån til bryllup.

Men er det lurt å låne penger til bryllupet? Og hva bør du tenke på dersom du velger å ta opp et lån? I denne artikkelen skal vi gi deg noen gode råd til hvordan du kan spare penger under festplanleggingen.

Planlegg gjestelisten nøye

Bryllupsdagen er ofte den viktigste dagen i livet til brudeparet, og en av de største begivenhetene man kan invitere gjester til. Men bryllupsfesten ender ofte opp med å koste mye penger, og for mange skyldes dette en for lang gjesteliste.

Det kan derfor være økonomisk smart å tenke seg om to ganger før du sender ut invitasjonene. Behøver du å invitere slektningen du ikke har snakket med på ti år? Eller skal kompisen din få lov til å ta med seg en date du ikke kjenner?

Svaret her kan helt enkelt være nei. Du skylder ingen en invitasjon. Dette er deres dag – invitér derfor kun de dere har lyst til å tilbringe dagen med! Du kan spare mye på å redusere gjestelisten.

Spar penger på lokaler

Bruk god tid på å finne riktig lokale, og planlegg gjerne dette minst ett år i forveien. På denne måten kan du sammenligne priser, samt forhandle deg frem til et bedre tilbud enn det du fikk i utgangspunktet.

Se også om det er mulig å holde seremoni og fest på samme sted. Slik slipper du utgifter knyttet til transport og leie av to ulike lokaler (du betaler ingenting for leie av kirke dersom du gifter deg i din soknekirke), og har mye bedre tid sammen med gjestene dine.

Få hjelp av venner og familie

Du kan spare mye på å gjøre ting selv. Få hjelp av venner og familie, og lag for eksempel dekorasjoner selv. Her er det også mulig å be gjester om å ta med seg blomster og kaker til den store dagen.

 

Dekorer lokalene dagen i forveien, og spør gjerne bekjente om å stå i baren og til å servere. Sammenlign også cateringtilbud fra flere leverandører dersom lokalene selv ikke har egne mattilbud.

 

Hør med bekjente om det er noen som kan lage bryllupskake. Det finnes mange dyktige hobbybakere. Det samme gjelder musikk – kanskje noen kjenner noen med skjulte musikalske talenter?

 

Du kommer til å bli overrasket over hvor mye folk faktisk har lyst til å hjelpe til – så lenge de blir spurt. Mange anser det gjerne som en ære å bli spurt om slike tjenester!

Sammenlign lån

For å dekke uforutsette utgifter og for å få råd til drømmedagen, velger mange par å søke om lån uten sikkerhet, eller forbrukslån, for å betale for bryllupet.

Må du ta opp et lån til bryllupet, er det viktig at du sammenligner ulike lånetilbud for å finne det gunstigste tilbudet. Du kan spare alt fra et par hundrelapper til tusenlapper på å gå for det tilbudet som passer deg og dine behov best.

Les mer: Sammenligne forbrukslån på nett

Axo Finans sammenligner lånetilbud for deg

Å sammenligne lånetilbud er noe vår samarbeidspartner Axo Finans kan bistå deg med. Ved å søke lån gjennom dem, vil de videreformidle søknaden din til alle sine samarbeidspartnere.

Axo Finans er en finansagent som samarbeider med noen av de beste bankene og lånetilbyderne på markedet. Slik kan du være sikker på at du får det beste lånetilbudet tilpasset dine behov.

Søknadsprosessen er helt kostnadsfri, og tjenesten er trygg å bruke. Axo Finans er godkjente av Finanstilsynet, og er særlig anerkjent for hyggelig service og rask søknadsbehandling.

Font Resize