Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

15,9% 100.000 o/5 år Kost40256 Tot140256

Lån på dagen

Er du ute etter et lån på dagen? I samarbeid med låneagenten Axo Finans tilbyr vi en rask prosess og effektiv håndtering av alle søknader.

Et usikret lån innebærer at banken eller långiveren ikke stiller noen krav om å ha panterettigheter i bolig eller annen eiendom, i bytte mot å få pengene. Dette åpner for at selve låneprosessen går svært raskt. Du får svar på søknaden om lån på dagen, og dersom du takker ja blir pengene utbetalt innen kort tid.

Lån uten sikkerhet – svar på dagen

Et lån på dagen er praktisk når man trenger penger raskt. Dette kan for eksempel være tilfellet når man står midt i et renoveringsprosjekt og plutselig trenger mer penger enn man hadde regnet med. Renovering og oppussing er prosjekter hvor det ofte er vanskelig å beregne budsjett på forhånd, og hvor det kan være greit å ha en ekstra økonomisk buffer.

Et usikret lån kan gi deg økonomisk spillerom på kort sikt.

Tenk deg nøye om

 

Samtidig er det viktig å ikke nødvendigvis takke ja til et usikret lån på dagen, men heller tenke seg nøye om før man inngår en såpass stor økonomisk forpliktelse. Pengene skal tross alt betales tilbake, og selv om det er fristende å si ja til første og beste tilbud er det viktig å ikke låne over evne.

Slik søker du

For at søknadsprosessen skal gå så raskt som mulig, bør du bruke BankID for elektronisk legitimering og signering. Det er mulig å sende lånedokumentene i posten også, men da kan du ikke regne med å få lån på dagen.

 

Trenger du lån på dagen, bør du bruke elektronisk legitimering for raskest mulig søknadsprosess.

 

Det vanligste er å søke lån via et elektronisk søknadsskjema hos den aktuelle utlåneren eller låneagenten. I søknadsskjemaet fyller man som regel ut følgende:

 

  • Hvor mye man ønsker å låne
  • Hvor lang nedbetalingstid man vil ha
  • Kontaktinformasjon
  • Opplysninger om personlige og økonomiske forhold
Er du ute etter et lån på dagen?

Bruk en låneagent

Du kan søke om et usikret lån ved å henvende deg direkte til en långiver som tilbyr forbrukslån, eller ved å gå via en låneagent. I de aller fleste tilfeller vil det lønne seg både tids- og kostnadsmessig å velge en låneagent. Da kan du søke hos flere banker samtidig, du finner ut av hvem som tilbyr den beste effektive renten og det er mulig å få profesjonell hjelp dersom du trenger det.

 

Du har ingenting å tape, men alt å vinne, på å bruke en låneagent.

 

En låneagent er en finansaktør som sammenligner lån uten sikkerhet hos flere forskjellige långivere, og presenterer det beste tilbudet for sluttbrukeren. I Norge har ikke låneagenter lov til å ta betalt fra andre enn långiverne de forhandler lån fra, og derfor er slike tjenester helt gratis for brukerne.

I samarbeid med låneagenten Axo Finans får du et uforpliktende tilbud med varighet i ca. en måned. Du har derfor god tid på å bestemme deg, og kan vurdere mulighetene i ro og mak.

Hva er det “beste” tilbudet?

Dersom du er ute etter det beste og billigste tilbudet om lån uten sikkerhet, lønner det seg å sammenligne forbrukslån før du takker ja til en avtale. Årsaken til dette er at tilbudene kan variere utrolig mye fra långiver til långiver. I tillegg gjør långiveren en individuell vurdering av hver enkelt søker og bestemmer rentesats basert på informasjon om personlige og økonomiske forhold. Renten kan derfor variere mye fra person til person.

 

Tilbud om effektiv rente er personlig og kan variere mye fra tilfelle til tilfelle.

 

Hva som gjør et tilbud “best” avhenger av mange forskjellige faktorer. Den første og viktigste er den effektive renten. Effektiv rente er totalkostnaden av et lån oppgitt i prosent per år, og omfatter både nominell rente og eventuelle gebyrer som følger med lånet.

 

I tillegg ser låneagenten på forhold som vilkår og betingelser, nedbetalingsplan og lånets fleksibilitet. Lånet skal ikke bare ha den laveste renten, men også være best mulig tilpasset til hver enkelt søker.

Lån med svar på dagen

En av de største fordelene med å bruke en låneagent er at man får svar utrolig fort – vanligvis på dagen. Dette skyldes et etablert kontaktnettverk med ulike banker og långivere på markedet, og profesjonelle håndlangere som kjenner finansielle termer og uttrykk.

 

Les mer: Fordeler og ulemper med å låne penger til å dra på ferie

 

Har du behov for et lån på dagen, anbefales det derfor å søke via en låneagent. Du får raskere oversikt over markedet enn du hadde klart på egenhånd og profesjonell hjelp når du trenger det.

Man som har refinansiert og har råd til ferie
Font Resize