Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

15,9% 100.000 o/5 år Kost40256 Tot140256

Lån til motorsykkel

Skal du oppfylle MC-drømmen? Med et gunstig lån til motorsykkel kan drømmen gå i oppfyllelse. Les videre for å vite mer.

forbrukslån uten sikkerhet

Fordeler med å eie en motorsykkel 

Bor du i storbyen vil du oppleve en rekke fordeler med motorsykkel sammenlignet med bil. Å kjøre MC til jobb gir deg fordeler som at du kommer deg raskere frem i rushtrafikken, du er fritatt for bompenger, du får en lavere veiavgift og du sparer drivstoffutgifter. 

I tillegg kan du ofte parkere gratis med en motorsykkel, samt finne spesialtilpassede parkeringsplasser som er nærmere inngangen dit du skal. Og sist, men ikke minst, gir motorsykkelen mange en fantastisk frihetsfølelse.

Samle all gjeld under ett lån

De aller fleste må søke om lån når de skal kjøpe motorsykkel. Før du søker, er det lurt å sette opp et budsjett for å få en oversikt over totale inntekter og utgifter. Husk også å ta med uforutsette og spontane utgifter i beregningen. 

Deretter kan du vurdere om du behøver et refinansieringslån. Dersom du allerede sitter på usikret gjeld, kan det være en god idé å søke om lån til motorsykkel og lån til refinansiering i ett og samme lån. Slik får du samlet all gjeld under ett lån.

Bli kvitt gammel gjeld

forbrukslån med lav rente

Før du tar opp et lån til MC for å finansiere kjøpet, er det smart å se på hvilke sparemuligheter du har, samt skaffe deg en økonomisk oversikt. Har du flere kredittkort og smålån, vil refinansiering være en gunstig måte å spare penger på. 

Et refinansieringslån gir fordeler som:

  • Økonomisk oversikt
  • Lavere totale månedskostnader
  • Mulighet til å bli gjeldfri raskere

Bedre oversikt over din personlige økonomi gjør det lettere å prioritere ekstra utgifter slik at du enklere ser hva du faktisk har råd til. 

Les mer: Er refinansiering lurt? 

[sv slug=”sok-na-knapp”]

Forbrukslån 

Forbrukslån er det samme som lån uten sikkerhet. Mange velger å finansiere et MC-kjøp med forbrukslån, noe som betyr at banken ikke tar sikkerhet, eller pant, i motorsykkelen eller annen eiendom ved kjøp. 

 

Et forbrukslån gir deg mulighet til å kjøpe motorsykkel uten krav til egenkapital. Det beste lånetilbudet finner du ved å sammenligne tilbud fra flere tilbydere. 

 

Les mer: Forbrukslån uten sikkerhet 

Slik søker du refinansiering og lån til motorsykkel 

Søker du lån via en låneagent, slik som vår partner Axo Finans, er du sikret et godt lånetilbud. Låneagenten sender din søknad videre til alle sine samarbeidspartnere for å finne det beste tilbudet for deg. 

Ønsker du å refinansiere gammel gjeld, må du spesifisere dette i søknaden din. 

Får du lånet innvilget, vil lånetilbyderen ta seg av utbetalingen av all eksisterende gjeld. Søker du refinansering og lån, eller kun lån, får du utbetalt det nye beløpet på kontoen. Du står selv ansvarlig for at lånebeløpet går til kjøpet av motorsykkel.

Sammenlign lån for best rente og tilbud

Ved å sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere samtidig, kan du finne det tilbudet som gir deg lavest nominell og effektiv rente. Å sammenligne tilbud kan spare deg for mye penger og unødvendige kostnader. 

Bruk en låneagent

Ved å bruke en låneagent, kan du sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere samtidig. I tillegg vil du motta det beste tilbudet om lån som de utvalgte lånetilbyderne kan tilby. Dette er fordi alle konkurrerer om å få akkurat deg som kunde. 

Axo Finans samarbeider med noen av de beste bankene og långiverne i landet, og har som mål å hjelpe kundene sine med å finne det beste lånetilbudet. Straks alle bankene har behandlet søknaden, får du presentert det beste lånetilbudet.

Søk om å låne opptil 500 000 kroner gjennom tjenesten til Axo Finans. Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt å søke. 

Font Resize