Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140.256.

Lån til renovering

Skal du pusse opp eller renovere?  Har du ikke oppspart finansiering tilgjengelig, kan et lån til renovering være løsningen.

Spar opp penger til oppussingen

Før du setter i gang med å renovere eller pusse opp, gjør du lurt i å legge en god og detaljert plan for arbeidet. Et renoveringsprosjekt betyr at det kommer til å oppstå uforutsette utgifter, og hvis det i tillegg blir nødvendig å bytte ut interiør kan prislappen fort stige til uante høyder.

Dersom du har mulighet bør du begynne å spare penger i god tid før prosjektets start. Sett opp faste trekk fra lønningskontoen din, så går sparingen av seg selv.


Sett opp budsjett

En viktig del av planleggingen er å sette opp et budsjett. Forsøk å inkludere så mange detaljer som mulig, og ta høyde for økonomisk usikkerhet i hvert eneste ledd. Det er også lurt å sette opp en tidsplan for hver post. Med god planlegging står du mye bedre rustet til å bære utgiftene som måtte komme, selv om det er vanskelig å vite hva oppussingen vil koste til slutt.


Hold kostnadene nede

Lån til renovering

Mange blir overrasket over hva det faktisk koster å pusse opp. Skal du for eksempel renovere badet, kan det fort koste over 200 000 kroner. Før du setter i gang kan du ta følgende steg for å holde kostnadene nede:

 

  • Finn ut hva du kan gjøre selv
  • Kjøp møbler og interiør brukt
  • Bruk anbud for å ansette fagfolk
  • Sett av en økonomisk buffer til uforutsette utgifter


Lån til oppussing

Mange foretrekker å låne penger til oppussing og renovering, slik at de har økonomisk fleksibilitet gjennom hele prosjektet. Dette kan være en god løsning for noen, men her er det viktig å gjøre en ærlig og grundig vurdering av seg selv. Velger du å låne penger fordi du sliter med å spare? Dersom sparing er vanskelig for deg, kan det også bli vanskelig å betale tilbake lånet.


Forbrukslån til oppussing og renovering

 

Har du derimot en sunn og stabil økonomi, men trenger et raskt lån for å få finansieringen på plass, kan du søke om et lån til renovering. Mange velger å ta opp et forbrukslån fordi dette er den mest fleksible lånetypen.

 

Selve søknadsprosessen foregår elektronisk, slik at det går raskt å få svar. Takker du ja til et tilbud, står pengene på konto innen et par dager. Du kan velge å betale inn større terminbeløp enn hva som står i avtalen, eller innfri lånet i sin helhet før fristen. Det bør ikke være noen ekstra kostnader forbundet med å gjøre dette.

Ikke lån mer enn du trenger

Låne penger

Før du søker om lån til renovering, bør du bruke budsjettet ditt til å beregne hvor mye du faktisk trenger. Det er relativt enkelt å få innvilget et lån uten sikkerhet fordi det stilles lave krav til låntaker. Derfor kan det være fristende å maksimere lånet for å realisere drømmeboligen, men det er aldri en god idé å låne mer enn man egentlig trenger.  

 

Et lån er en stor økonomisk forpliktelse som du må leve med, kanskje i flere år fremover. Jo lengre nedbetalingstiden er, jo dyrere blir det. Derfor er det viktig å ikke låne over evne, men i stedet vite at du har kontroll på nedbetalingen ved siden av de vanlige regningene dine.

Usikrede lån med lav rente

I en verden av kredittkort og forbrukslån, er det egentlig ingenting som kan sies å ha lav rente. Derimot går det an å si at noen tilbyr lån med lavere rente enn andre. Dette gjelder også lån til renovering og oppussing. For å finne et lån med lavest mulig effektiv rente, er det nødvendig å sammenligne de forskjellige tilbudene som finnes på markedet.

 

Det er lurt å bruke en låneagent når du er interessert i å sammenligne tilbud. De aller fleste sparer både tid og penger på å gjøre akkurat dette, og mottar et uforpliktende tilbud som man står fritt til å takke ja eller nei til.

 

I samarbeid med låneagenten Axo Finans kan du få tilbud om lån til renovering med lav rente. Axo Finans arbeider med å finne de billigste og beste lånetilbudene, og sparer deg for uvurderlig tid når du skal sammenligne lånetilbud. Det er kostnadsfritt å benytte seg av tjenestene til låneagenten Axo Finans.

Font Resize