Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

15,9% 100.000 o/5 år Kost40256 Tot140256

Lånesøknad

Bruk en lånesøknad når du er interessert i et tilbud om å låne penger. Søknaden finner du enten hos den aktuelle långiveren eller hos en låneagent.

Lånesøknad hos mange långivere samtidig

Ved å søke hos mange långivere samtidig, kan du sammenligne tilbudene som kommer i retur og velge det som er best. I samarbeid med låneagenten Axo Finans får du hjelp til å sammenligne tilbud, og finne lånet med lavest rente og beste vilkår.

 

Søk lån hos flere banker og långivere samtidig her

Dette må du vite om forbrukslån

Et forbrukslån er et usikret lån, noe som betyr at du kan motta lånet uten å tilby långiver noen form for pant eller garanti i retur. Dette skiller et forbrukslån fra for eksempel et boliglån, hvor banken kan ta salgspant i boligen dersom lånet blir misligholdt. Et forbrukslån er dermed en mer fleksibel lånetype, med raskere utbetaling og lavere krav.

Axo Finans

Hva brukes forbrukslån til?

I motsetning til et boliglån, kan et forbrukslån brukes til hva som helst. Mange velger å søke om forbrukslån når de skal renovere eller pusse opp hjemme hos seg selv, mens andre bruker forbrukslån til å dekke uforutsette utgifter. En regning fra tannlegen eller et verksted er typiske eksempler.

Andre velger forbrukslån når de skal realisere drømmer og planer, som for eksempel å reise på ferie, starte en bedrift eller feire bryllup. I Norge kan man sende en lånesøknad på opptil 500 000 kroner i usikret lån. Man har dermed stor handlefrihet til å låne så mye som man trenger, og det som ikke brukes kan betales tilbake med det samme. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med å betale tilbake mer enn terminbeløpet sier.

Refinansiering

Det er også mange som søker et usikret lån når de skal refinansiere forbruksgjeld. Forbruksgjeld er for eksempel kredittkort, avbetaling, smålån og forbrukslån. Ved å samle all gjelden i ett enkelt lån, oppnår man i de fleste tilfeller et bedre rentetilbud fra banken enn hva man har hatt tidligere.

En justering av renten kan ha utrolig mye å si for totalkostnaden, spesielt hvis lånesummen er høy. Derfor er det mye penger å spare på å gjøre nettopp dette.

Axo Finans
Font Resize