Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140.256.

Spar penger

Det er mye å spare på refinansiering. I samarbeid med låneagenten Axo Finans får du hjelp til å spare penger gjennom gode tilbud på refinansieringslån.

Håpløst å spare penger?

Betaler du ned på flere forskjellige gjeldsavtaler parallelt, går du sannsynligvis i tap. Det ikke alle vet er at det er mulig å spare tusenvis av kroner i måneden ved å refinansiere gjelden, og samle smålån i ett enkelt lån. 

Med flere usikrede lån og kredittgjeld kommer kostnadene raskt ut av kontroll. Kredittkort og smålån er kjent for å ha høye renter og gebyrer, og er du ikke flink til å håndtere terminbeløpene kan du ende opp i en gjeldsspiral. Mange beskriver en følelse av å drukne i gjeldsrenter, og håpløshet over å aldri se noen vei ut av det økonomiske marerittet. 

Heldigvis er det mulig å snu situasjonen. Spar penger istedenfor å betale doble renter.

I samarbeid med låneagenten Axo Finans ønsker vi å hjelpe våre lesere med å ta tilbake kontrollen over økonomien. Axo Finans er spesialister på refinansiering av usikret gjeld, og bistår med å undersøke markedet for lavere rentetilbud. Axo Finans sammenligner priser og tilbud hos noen av markedets beste banker og långivere.

Axo Finans følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis

Dette er refinansiering

Lån uten sikkerhet

Refinansiering innebærer at man tar opp et nytt lån som brukes til å slette eksisterende gjeldsavtaler, og deretter får en ny låneavtale som man betaler ned på. For at refinansieringen skal være gunstig må man oppnå en låneavtale som har bedre vilkår og betingelser enn hva man har hatt tidligere. 

Å refinansiere betyr å erstatte eksisterende gjeld med ny gjeld.

Det er mulig å spare penger med refinansiering, og det kan være spesielt gunstig for personer som har usikret gjeld med høye rentesatser. Dette gjelder typisk kredittgjeld, smålån, forbrukslån og lignende. Dersom gjeldsbeløpet er høyt kan en justering av den effektive renten ha stor utrolig mye å si for totalkostnaden på lånet, for ikke å snakke om dine faste utgifter hver måned.


Kan det virkelig lønne seg?

Det høres kanskje bakvendt ut. Kan man virkelig spare penger ved å ta opp et nytt lån? Låneagenten Axo Finans forklarer hvordan det lar seg gjøre:

«Mange har handlet på avbetaling, brukt kredittkort og tatt opp andre smålån, og betaler ned på alle disse gjeldsavtalene parallelt. Det er mye penger som går til å betale renter og gebyrer. Ved å samle de forskjellige gjeldsavtalene i et enkelt refinansieringslån, kan man forhandle fram en lavere rente fra banken. Årsaken til dette er at banken i de aller fleste tilfeller tilbyr en lavere rente jo høyere lånebeløpet er.»

I tilfeller hvor gjeldsbeløpet samlet sett er høyt, vil selv små rentejusteringer ha mye å si for hvor mye man betaler i kostnader hver måned. Vi har sett eksempler på privatpersoner som har spart tusenvis av kroner hver eneste måned, kun ved å samle den dyre gjelden i ett lån! 

Les mer: Spare penger


Hva er låneagentens rolle?

Du har selvfølgelig mulighet til å refinansiere på egenhånd uten å involvere en tredjepart, og allikevel spare penger i hverdagen. Men for at refinansieringen skal være lønnsom er det helt essensielt at du finner den lavest mulige renten på markedet. For å gjøre dette må du gjøre en grundig jobb med å undersøke hvem som tilbyr refinansiering, og til hvilken pris. 

Du kan også overlate hele jobben til en låneagent som hjelper deg med å spare penger.

Hos Axo Finans sender man enkelt inn en søknad om hvor mye man ønsker å refinansiere, og deretter undersøker Axo Finans markedet for å finne det aller beste tilbudet. Låneagenter har ikke anledning til å ta betalt fra andre enn bankene de formidler lån fra, og derfor er tjenesten helt kostnadsfri for sluttbrukerne.


Usikker på hva som lønner seg?

Person med datamaskin og kalkulator

Du har ingenting å tape på å gå veien via en låneagent – til gjengjeld får du profesjonell hjelp i forhandlingene med banken. Du får bedre oversikt ved å søke om refinansiering via en låneagent, og raskt svar på søknaden.

Tilbudet du mottar som svar er helt uforpliktende, og blir vanligvis stående i noen uker. Du har derfor god tid på å sjekke om du kan spare penger på å refinansiere. Det kan du gjøre på følgende måte:

  • Skaff deg oversikt over hvor mye du samlet sett betaler på gjeldsavtaler hver måned, inkludert renter, gebyrer og avdrag
  • Sammenlign beløpet med tilbudet du mottar fra banken
  • Er tilbudet lavere? Da bør du vurdere å refinansiere
  • Er tilbudet høyere? Snakk med låneagenten om å forhandle fram en lavere rente

Du har ingenting å tape på å bruke en låneagent, og finner raskt ut om det lønner seg å samle eksisterende lån på én faktura. Spar penger og bli gjeldsfri raskere med et refinansieringslån via Axo Finans.

Font Resize