Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

15,9% 100.000 o/5 år Kost40256 Tot140256

Spare penger refinansiering

Du kan spare mye penger hver måned på refinansiering.

Ved å samle smålån og eksisterende gjeld i et nytt lån med lavere rente, kan du få bedre oversikt over økonomien og mer penger til overs hver eneste måned.

Hva er et refinansieringslån?

Et refinansieringslån er et lån som man tar for å slette gammel gjeld. Det er spesielt gunstig å refinansiere for de som sitter på flere smålån og kredittkortgjeld, eller som har inngått mange avtaler om nedbetaling. Dette er eksempler på dyre lån med høye renter og gebyrer.

 

Ved å samle gjelden i ett enkelt refinansieringslån, får du bedre oversikt over økonomien og kun en nedbetalingsplan å forholde deg til.

 

Hvis du i tillegg finner et refinansieringslån med lavere effektiv rente enn hva du har hatt tidligere, har du gjort et smart valg for økonomien. En justering av renten kan ha utrolig mye å si for lånets totalkostnad, spesielt hvis du har samlet deg opp høye beløp i gjeld. Ikke bare vil lånet totalt sett koste mindre, du kan også gjøre et betydelig kutt i de månedlige utgiftene dine. Dermed kan du spare penger.

Fordeler med refinansiering

Familie som fant godt tilbud

Det er mange fordeler ved å refinansiere dyre lån. Dersom du føler at du har mistet kontroll over faste utgifter og løpende nedbetalinger, kan refinansiering være det som skal til for å ta tilbake kontrollen over økonomien. Du får bare en nedbetalingsplan å forholde deg til, noe som gir deg bedre oversikt over kostnader og utgifter.

 

I tillegg gir refinansiering mulighet til å spare penger. Dersom du klarer å inngå en avtale om et refinansieringslån med lavere rente, kan du spare penger hver eneste måned. Med noen ekstra kroner i måneden å rutte med, har du følgende valg:

 

  • Nedbetale lånet hurtigere og bli gjeldsfri raskere enn planlagt
  • Få større økonomisk spillerom i hverdagen
  • Få bedre oversikt over økonomien
  • Spare penger hver eneste måned

Få tilbud om refinansiering med lavere rente

Er du ute etter å spare penger på refinansiering, er det viktig at du får tilbud om et lån med lavere rente. Før du søker om refinansiering hos en långiver eller låneagent, bør du skaffe deg oversikt over hva du betaler i terminbeløp (renter, gebyrer og avdrag) hver eneste måned.

 

Betaler du ned på flere gjeldsavtaler samtidig, skal du legge sammen terminbeløpene slik at du kommer fram til en samlet sum.

 

I tillegg må du få oversikt over hva din samlede gjeld er. Det er denne summen du skal søke i refinansieringslån.

 

Er du ute etter tilbud om lavest mulig rente, bør du søke hos en låneagent. Dette vil spare deg for tid og penger, og du mottar et uforpliktende tilbud.


Slik søker du refinansiering hos en låneagent

refinansiering

I samarbeid med låneagenten Axo Finans får du hjelp med refinansiering av forbruksgjeld. Slik foregår det:

 

  • Søk om refinansiering via Axo Finans
  • I det elektroniske søknadsskjemaet fyller du inn din totale gjeld, altså det beløpet du ønsker å refinansiere
  • Velg ønsket nedbetalingstid, men vær smart – jo lengre nedbetalingstid du velger, jo dyrere vil det bli
  • Fyll inn opplysninger om personlige og økonomiske forhold

 

Etter at søknaden er sendt, blir den videresendt til alle samarbeidspartnere av Axo Finans. Dette er banker og långivere som vil konkurrere om å få deg som kunde, ved å gi tilbud om den laveste renten. Etter at alle långiverne har kommet med et tilbud, får du presentert den beste og billigste avtalen fra Axo Finans.

 

Det er kostnadsfritt å benytte seg av sammenligningstjenester hos Axo Finans, og tilbudet du mottar er uforpliktende. Du finner dermed raskt ut av om du kan spare penger på refinansiering, eller om det lønner seg å beholde dine eksisterende avtaler.


Sammenligne tilbud på egenhånd

Du kan refinansiere uten å gå veien via en låneagent også. For noen er det bare en långiver eller bank som er aktuell, og hvis dette er tilfellet for deg bør du sende en søknad direkte hos denne aktøren.

 

Er du derimot interessert i å sammenligne tilbud for å finne den laveste renten, har du ingenting å tape på å gå via en låneagent. De aller fleste sparer både tid og penger på å gjøre dette. En låneagent er en profesjonell finansaktør, og kjenner lånemarkedet.

 

Font Resize